Herman van Veen Arts Center


Een plek om lief te hebben

In het hart van het prachtige parkbos De Paltz in Soestduinen ligt het Herman van Veen Arts Center, een pleisterplaats voor kunst in de natuur.
In de statige Villa exposeert Herman van Veen zijn schilderwerk en herleeft de geschiedenis van de vijftigjarige vrije onderneming in de kunsten ‘Harlekijn’.

Het Herman van Veen Arts Center heeft tijdens Kunstlint in de Lente, naast het openstellen van de gallery met het werk van Herman van Veen, beide dagen een evenement. Op beide dagen worden onze gasten vanaf 14:00 uur ontvangen in de Gallery van het Herman van Veen Arts Center met een kopje koffie en / of thee. Vervolgens verhuist iedereen om 15:00 uur naar onze theaterruimte, de Kapschuur, alwaar we de mensen muzikaal ontvangen. Na afloop sluiten we af met een drankje in de Gallery. 

Op zaterdag is er de presentatie van de nieuwe CD van Edith Leerkes, de vaste muzikale begeleidster (gitariste) van Herman van Veen. Deze presentatie zal omlijst zijn met een klein concert waarin onder anderen enkele stukken van haar nieuwe cd gespeeld zullen worden. 

Op zondag vindt er een ontmoetingsdag plaats op ons landgoed. Onder begeleiding van Herman van Veen en Edith Leerkes zullen onze gasten rondgeleid worden over het landgoed en zullen Edith en Herman de gasten informeren over wat we doen op het Herman van Veen Arts Center.

Daarnaast zullen Edith en Herman een kleine muzikale omlijsting verzorgen en zal ook het Jong Nederlands Blazers Ensemble een klein concert geven.

Voor beide dagen zullen mensen die erbij aanwezig willen zijn zich aan moeten melden omdat de ruimte in onze Kapschuur beperkt is. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het volgende e-mailadres: artscenter@hermanvanveen.com.

 Ten tijde van beide evenementen blijft onze Gallery geopend voor de overige bezoekers.

Landgoed De Paltz 1 (Van Weerden Poelmanweg) (routebeschrijving)
3768 MZ Soestduinen

034 - 633 00 03
info@hermanvanveenartscenter.com
www.hermanvanveenartscenter.com
www.hermanvanveenartscenterfonds.com

Terug naar overzicht

Partners

Gemeente Soest
Uit in Soest
RETO