Kunstbeurs 611 - Park Vliegbasis Soesterberg

Het is zover: Kunstbeurs 611 gaat van start en we willen jou er graag bij hebben! Want jij bent als kunstenaar de spil van deze beurs.

De site is online, dat betekent dat je je kunt aanmelden voor deze nieuwe verkoopbeurs op een unieke locatie: SHELTER 611 van Park Vliegbasis Soesterberg. Een verkoopbeurs waar jij in contact komt met kunstliefhebbers én potentiële kopers. We zijn anders dan je gewend bent van commerciële kunstbeurzen. De kosten voor deelname zijn laag, omdat we uitgaan van het principe door en voor kunstenaars. We bouwen de beurs letterlijk samen op én we rekenen geen commissie.

Deelnemen
Er kunnen maximaal 45 professioneel werkende kunstenaars meedoen. Iedere aanmelding wordt door een onafhankelijke commissie beoordeeld. De ballotagecommissie bestaat uit drie personen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in verschillende disciplines binnen de kunst. Kosten voor deelname zijn € 170 per stand.

De beurs
Elke kunstenaar krijgt een stand van 6 strekkende meter (1m diep - 4m breed) tot zijn of haar beschikking en vijf toegangskaarten voor de beurs. Op zaterdag 30 mei bouwen we tussen 8.00 en 12.00 gezamenlijk de beurs op, tussen 12.00 en 16.00 uur richt je dan je eigen stand in. De feestelijke opening is om 17.00 uur. De beurs duurt tot en met maandag 1 juni 17.00 uur. Daarna bouwen we gezamenlijk af.

Aanmelden
Om je aan te melden stuur je het volledig ingevulde aanmeldformulier vóór 1 maart in. Het aanmeldformulier, dat je mee moet sturen en alle voorwaarden voor deelname vind je op de site: www.kunstbeurs611.nl/voorwaarden-aanmelden.

Ondersteunende fondsen

Partners

 

Sponsoren

 

 

 

                      

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO