Nieuw kinderboek door Aartje Kroes

13-10-2020

 Citaat BoekXpress:
“Het avontuur van twee knuffels, dat is waar jouw lieflijke prentenboek over gaat. Met dit onderwerp sluit het verhaal goed aan bij de belevingswereld van jonge kinderen, want wie heeft er vroeger nou niet gefantaseerd over de belevenissen van het favoriete speelgoed? Nadat jonge luisteraars worden voorgelezen uit dit boek, zullen er vast twee nieuwe lievelingsknuffels bijkomen. Want wat zijn ze leuk, Billetje en Bolletje! Speels en aandoenlijk als ze zijn, zullen ze zich in het hart van het kind nestelen. Hierbij zorgen de kleurrijke tekeningen ervoor dat het geheel echt tot leven komt. Niet alleen in beeld is jouw werk aantrekkelijk voor kinderen, ook qua tekst sluit dit goed bij hen aan. Door rijm toe te voegen zorg je er niet alleen voor dat het een feestje is om naar de tekst te luisteren, maar laat jij ook jouw talent voor taal zien. Zo neem jij kinderen vloeiend mee naar een einde, waarna ze vast verlangen naar meer avonturen van het leuke duo!”


Het Billetje & Bolletje Boekje is het ideale baby-, peuter- en kleuter cadeautje waar op alle bladzijden prachtige plaatjes van schattige knuffeltjes te bekijken zijn. Kunstzinnig getekend met potlood en pastelkrijt door oma Aartje.
Fijne rijmende tekstjes vertellen simpele herkenbare verhaaltjes.

Het is een speels boekje in een boekje. De verhaaltjes lenen zich voor een lach en een traan.

Praktisch: klein formaat 15.5cm breed, 21cm lang, 34 pagina’s, makkelijk mee te nemen in de kinderwagen, handtas,  grote binnenzak, etcetera.

Duurzaam: De ringrug maakt het op elke gewenste pagina dubbelklappen van het boekje mogelijk zonder dat het stuk gaat. De kaft is geplastificeerd zodat het minder snel slijt en niet gauw vies wordt.

Prijs: 19,95 euro, excl. Verzendkosten

Bestellen: voorlopig alleen per e-mail, aartjekroes@hotmail.com of telefonisch

 06 373 29 756  met de mogelijkheid het boekje af te halen van huis

Verwacht : te koop via Website en in Boekwinkels  - vertaling in het Engels – meer boekjes –mogelijkheid Billetje & Bolletje afdruk op kleding en diverse spulletjes

Toekomst : Crowdfunding (geldinzameling via internet)

Gratis: Het doel van de crowdfunding is om zoveel mogelijk zieke kinderen, wel of  niet in het ziekenhuis, het Billetje& Bolletje boekje te kunnen geven. Want dat weten we nu: liefde en een lach helpt ziekte te verzachten en vaak zelfs te genezen. Zelf weet ik dat door de vele ervaringen tijdens de twee en een half  jaar dat ik ernstig ziek was. Ik hoop dan ook op een groot succes! Laten we samen deze wereld een stukje mooier maken.
Veel liefde en geluk gewenst! Aartje Kroes


Nieuwsoverzicht

Partners

Gemeente Soest
RETO
Uit in Soest