Exposeren in Boerderij Het Gagelgat?

12-03-2014

Betreft: Expositie van 3 t/m 25 mei in Boerderij Het Gagelgat

Beste kunstschilders uit Soest e.o.,

Vanwege het enorme succes van verleden jaar organiseert Stichting De Paardenkamp ook dit jaar een expositie voor lokale kunstschilders in Boerderij Het Gagelgat te Soest. Gedurende de expositie periode is er eveneens op 10 mei een Open Dag bij De Paardenkamp wat altijd bijzonder veel bezoekers trekt.

Als thema is er dit jaar gekozen voor: 

  • paard
  • boerderij in landschap

Mocht je belangstelling hebben om met één schilderij deel te nemen aan deze expositie, dan verzoeken wij je om voor 1 april a.s. een mail te sturen naar rinsmamarjan@hotmail.com voorzien van naam, adres, telefoonnummer, mailadres foto van schilderwerk (als apart bestand met mail meesturen).

Gezien de verwachte belangstelling zal voorafgaande aan de expositie een selectie worden gemaakt van deelnemende werken. Je krijgt dus bericht of je inzending wel of niet is geselecteerd voor deelname. Deelnemers ontvangen dan tevens verdere informatie over de organisatie en aanpak rond die dagen.

De deelnemende werken kunnen ter plekke worden verkocht aan bezoekers van de expositie en Het Gagelgat. Als bijdrage voor de organisatie, etc. vragen wij 20% van de opbrengst. Spontane giften zijn natuurlijk altijd welkom.

Mocht je jouw werk verzekerd willen hebben tegen diefstal of beschadiging, dan verzoeken wij je dit zelf te regelen. 

Door de organisatie van Boerderij Het Gagelgat zal worden gezorgd voor uitgebreide publicaties in regionale bladen, radio, tv en website. 

Wij kijken met veel belangstelling uit naar alle reacties, 
namens Boerderij Het Gagelgat, José Dekker, publiekscoördinator


Nieuwsoverzicht

Partners

Gemeente Soest
Uit in Soest
RETO