Leden platform gratis in nieuw Cultuurboek

02-01-2017

Begin 2015 verscheen het eerste Cultuurboek (toen nog Cultureel Jaarboek) van het Cultuurplatform Soest. Het idee erachter was het brede culturele aanbod in Soest en Soesterberg zichtbaar te maken. Deze eerste uitgave was een groot succes en het is nu tijd voor een nieuwe uitgave: het Cultuurboek 2015-2016.

Alle leden van het Cultuurplatform, van autonome kunstenaars tot culturele organisaties, krijgen de mogelijkheid te laten zien waar ze de afgelopen twee jaar mee bezig zijn geweest. Het Cultuurboek is dus bedoeld als terugblik op de twee voorgaande jaren. Dit boek met paginaformaat 17 x 24 cm wordt onder andere aangeboden aan nieuwe inwoners van Soest en de politiek. Ook komt het in het gemeentehuis te liggen, bij de VVV-informatiepunten, Idea en de kunstenaars zelf. Een mooie gelegenheid om de zichtbaarheid te vergroten.

Het Cultuurboek 2015-2016 zal eind maart / begin april volgend jaar uitkomen. Deelname aan deze aantrekkelijke uitgave is voor leden van het Cultuurplatform Soest kosteloos. Ben je nog geen lid maar wordt je dat nu alsnog, dan wordt je uiteraard gratis opgenomen in het Cultuurboek. Meer informatie vind je op de website van het Cultuurplatform Soest: www.cultuurplatformsoest.nl onder Activiteiten / Cultuurboek.


Nieuwsoverzicht

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO