lezing door Jan Flameling: HEIDEGGER EN SPINOZA

26-01-2017

ZATERDAG 11 FEBRUARI 2017
13.45 uur tot 16.15 uur (zaal open 13.15 uur)
Ontmoetingscentrum Klarinet
Klarinet 39,  3766 GH  Soest

Martin Heidegger wordt beschouwd als de grootste filosoof uit de geschiedenis. Wat vond de denker uit het Zwarte Woud van de opvattingen van de lenzenslijper uit Rijnsburg? Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen tussen de opvattingen van deze beide grote denkers?
Jan Flameling gaf afgelopen zomer voor de ISVW een Summerschool over Heidegger en laat u in deze lezing kennis maken met de beide filosofen, die van zo grote betekenis zijn geweest.

Prijs: € 12,50 contant en gepast aan de zaal
          €  10,00 bij vooruitbetaling op NL 44 INGB 0001 9886 01 
                      t.n.v. S.C. Pasman - Sakkers

Aanmelden: info@spinozakringsoest.nl

Jan Flameling studeerde wijsbegeerte in Groningen, Keulen, Berkeley en Amsterdam. In maart 1994 richtte hij het Filosofisch Bureau Ataraxia op. Sindsdien organiseert hij ‘denkvakanties’ in Griekenland en India, geeft hij trainingen in morele oordeelsvorming aan apothekers, burgemeesters en medewerkers van de Belastingdienst en werkt hij als docent aan de Internationale School voor Wijsbegeerte.
Hij vat het als zijn taak op om samen met de deelnemers te onderzoeken wat de implicaties kunnen zijn van de opvattingen van verschillende denkers voor ons dagelijks leven.
www.ataraxia-filosofischbureau.nl


Nieuwsoverzicht

Partners

RETO
Gemeente Soest
Uit in Soest