Muziekschool Soestdijk


MuziekGarage - Jouw plek voor Muziek!

MG Muziekschool Baarn-Soest is jóuw plek om muziek te maken. Je kunt er zowel les krijgen op diverse instrumenten, zingen, als samenspelen in een band, jazzcombo, ensemble of leuke zanggroep. Ook biedt Muziekschool Baarn volop mogelijkheden om podiumervaring op te doen. Kijk maar eens op onze Facebookpagina www.facebook.com/muziekschoolbaarnsoest om te zien wat de leerlingen door het jaar heen allemaal doen.

De lessen en groepsvormen worden geleid door gekwalificeerde docenten die zowel lesgeven als regelmatig zelf optreden. Op de website van Muziekschool Baarn-Soest lees je meer over het docententeam. Plezier in muziek maken staat bij de ‘MuziekGarage’ voorop. Je docent stelt samen met jou een passend lesprogramma op en daarmee werken jullie toe naar een uitdagend en haalbaar doel. En een paar keer per jaar mag je het podium op om jouw favoriete stukken te spelen!

Je kunt, individueel of in duovorm, les krijgen op piano, drums, saxofoon, viool, cello, akoestische of electrische gitaar, basgitaar, dwarsfluit en in zang. Speciaal voor de jeugd heeft MG Muziekschool Baarn-Soest ook aardig wat in petto. De jeugd van 7 tot 12 jaar kan zich uitleven in de Sing & Dancegroepen, terwijl de 4- tot 6-jarigen kunnen kennismaken met muziek in de AMV-groepen. Als je nog niet weet welk instrument je wilt gaan bespelen is de cursus Instrument-Oriëntatie een mooie manier om kennis te maken. Daarnaast zijn er jeugdbandjes, ensemble-projecten en zanggroepen.

MuziekGarage is tevens organisator van nationale Muziekkampen, welke vier weken per jaar worden gehouden tijdens de Mei- en Zomervakantie.

Postbus 500 (routebeschrijving)
3740 AM Baarn

06-45134090 / 06-27040973
info@muziekschoolsoestdijk.nl
www.muziekgarage.nl

Terug naar overzicht

Partners

Gemeente Soest
RETO
Uit in Soest