Artishock


Tijdens het Atelierlint is pleisterplaats Artishock blij en trots dat Nadja Willems de expositie verzorgt.
Al snel nadat de beperkende maatregelen van de coronacrisis van kracht werden haalde deze Soester fotograaf het nieuws met een speciale fotoserie.
Om haar lege agenda te vullen bedacht de fotograaf een nieuw project. Ze liet een grote houten kist op haar oprijlaan in Soest zetten en nodigde iedereen uit om te laten hoe, en met wie, ze de intelligente lockdown doorbrachten. De serie kreeg een vervolg met portretten van ondernemers in dezelfde withouten kist.

Een paar jaar geleden liet Nadja al een aantal verrassende series zien in Artishock. Haar fotografie laat een enorme beheersing van verschillende technieken zie die altijd hand in hand gaat met een geheel eigen artistieke visie.

Het bruisende culturele hart van Soest ontvangt elk jaar ruim 12.000 bezoekers die we diverse inspirerende, smaakmakende en prikkelende culturele uitingen aanbieden.
Culturele Vereniging Artishock is ruim 50 jaar jong.

Opgericht door een groep kunstenaars uit Soest, ontplooien nu zelfstandige werkgroepen veel culturele en artistieke initiatieven met als doel: het versterken en verrijken van het sociaal-culturele leven in de regio Soest.

Artishock wordt gedragen door zo’n 450 leden waarvan 80 actieve leden garant staan voor een mooie artistieke beleving in Soest. Zie ook www.artishock-soest.nl en kom vooral eens langs in het monumentale St. Joseph gebouw op Steenhoffstraat 46.

Het duo Poort&deJongh, die samen met Marie-José Tiemstra een akoestisch optreden verzorgen op 20-9 in Artishock (van 14.00 tot 17.00 uur).
De expo’s zijn natuurlijk van 12.00 tot 17.00 uur.

Steenhoffstraat 46 a (routebeschrijving)
3764 BM Soest

035 - 601 95 77
secretaris@artishock-soest.nl
http://www.artishock-soest.nl

Terug naar overzicht

Partners

RETO
Uit in Soest
Gemeente Soest