Cultuurboek

Leden Cultuurplatform gratis in Cultuurboek 2019

In Soest en Soesterberg hebben we een bijzonder rijk cultureel leven, een cultureel leven om trots op te zijn en om te delen! Dat brede culturele aanbod zichtbaar maken, is het idee achter het Cultuurboek. Ondertussen zijn we alweer toe aan de derde uitgave: het Cultuurboek 2019 dat in april 2019 is verschenen.

Alle leden van het Cultuurplatform Soest, autonome kunstenaars én organisaties, kregen de mogelijkheid te laten zien waar ze de afgelopen twee jaar mee bezig zijn geweest. Het Cultuurboek is dus bedoeld als terugblik op de twee voorgaande jaren. Een terugblik met enkele foto’s en een tekst van maximaal 75 woorden, 150 woorden voor organisaties. Per deelnemer is een halve pagina bedacht en voor culturele organisaties en galeries wordt een hele pagina opgenomen, zoals bijgaande voorbeelden laten zien.

Al deze informatie is weer gebundeld in de vorm van een aantrekkelijk boek met paginaformaat 17 x 24 cm. Het wordt onder meer aangeboden aan nieuwe inwoners van Soest en de politiek. Ook komt het in het gemeentehuis te liggen, bij de VVV-informatiepunten, Idea en de kunstenaars en organisaties zelf. Kortom, een mooie gelegenheid om je zichtbaarheid te vergroten.

En het mooiste…, aan deelname zijn voor leden van het Cultuurplatform Soest geen kosten verbonden.

NB: HET VOLGENDE CULTUURBOEK WAARAAN JE KUNT DEELNEMEN, VERSCHIJNT IN HET VOORJAAR VAN 2021

Dit had je moeten doen om opgenomen te worden in het Cultuurboek 2019

  • Lid zijn of worden van het Cultuurplatform en je bijdrage voor 2019 hebben voldaan (slechts € 10,- per jaar; organisaties € 30,-)
  • Lever vóór 30 januari 2019 één of twee foto’s aan (stuur de originele foto in hoge resolutie, niet een plaatje van internet of in een Word-document!) en een tekst (max. 75 woorden; 150 woorden voor culturele organisaties en galeries) waarin je aangeeft wat jij hebt gedaan in 2017 en 2018. Je kunt dit sturen naar cultuurboek@cultuurplatformsoest.nl
  • Controleer je gegevens op www.cultuurplatformsoest.nl (pagina Leden), want deze gegevens worden deels ook vermeld in het Cultuurboek. Geef eventuele wijzigingen door aan info@cultuurplatformsoest.nl
  • Enthousiasmeer je collega-kunstenaars en collega-organisaties voor dit initiatief, want hoe meer er meedoen, hoe mooier het Cultuurboek wordt!

Heb je nog vragen, stuur dan je een mail naar: cultuurboek@cultuurplatformsoest.nl of neem contact op met Chris Rodenburg, telefoon 035 – 603 51 70.

 

Partners

Gemeente Soest
Uit in Soest
RETO