Cultuurboek

Leden Cultuurplatform gratis in Cultuurboek 2015-2016

In Soest en Soesterberg hebben we een bijzonder rijk cultureel leven, een cultureel leven om trots op te zijn en om te delen! Dat culturele aanbod zichtbaar maken, was het idee achter het Cultureel Jaarboek 2014. En het was een groot succes. Ondertussen zijn we weer twee jaar verder en is het tijd voor een nieuwe uitgave: het Cultuurboek 2015-2016 dat zal eind maart / begin april 2017 zal uitkomen.

Alle leden van het Cultuurplatform krijgen de mogelijkheid te laten zien waar ze de afgelopen twee jaar mee bezig zijn geweest. Het Cultuurboek is dus bedoeld als terugblik op de twee voorgaande jaren. Een terugblik met enkele foto’s en een tekst van maximaal 75 woorden. Per deelnemer is een halve pagina bedacht en voor culturele organisaties en galeries kan een hele pagina worden opgenomen, zoals bijgaande voorbeelden laten zien.

Al deze informatie wordt weer gebundeld in de vorm van een aantrekkelijk boek met paginaformaat 17 x 24 cm. Het wordt onder meer aangeboden aan nieuwe inwoners van Soest en de politiek. Ook komt het in het gemeentehuis te liggen, bij de VVV, Idea en de kunstenaars zelf. Kortom, een mooie gelegenheid om je zichtbaarheid te vergroten.

En het mooiste…, aan deelname zijn voor leden van het Cultuurplatform Soest geen kosten verbonden.

Dit moet je doen om opgenomen te worden in het Cultuurboek 2015-2016

  • Deelnemer zijn of worden van het Cultuurplatform en je bijdrage voor 2016 hebben voldaan (nu slechts € 7,50 per jaar; per 1 januari € 10,- per jaar)
  • Lever vóór 15 januari 2017 één of twee foto’s aan (stuur de originele foto in hoge resolutie en niet een plaatje van internet!) en een tekst (max. 75 woorden; 150 woorden voor culturele organisaties en galeries) waarin je aangeeft wat jij hebt gedaan in 2015-2016. Je kunt dit sturen naar cultuurboek@cultuurplatformsoest.nl
  • Controleer je gegevens op www.cultuurplatformsoest.nl (pagina Leden), want deze gegevens worden deels ook vermeld in het Cultuurboek. Geef eventuele wijzigingen door aan info@cultuurplatformsoest.nl
  • Enthousiasmeer je collega-kunstenaars en culturele organisaties voor dit initiatief, want hoe meer er meedoen, hoe mooier het Cultuurboek wordt!

Heb je nog vragen, stuur je een mail naar: cultuurboek@cultuurplatformsoest.nl of neem contact op met Chris Rodenburg, telefoon 035 – 603 51 70.

 

Partners

RETO
Uit in Soest
Gemeente Soest