ATELIERROUTE KUNSTLINT 17 en 18 september

18-01-2016

Cultuurplatform Soest organiseert sinds 2009 de atelierroute Kunstlint. Ruim vijftig kunstenaars stellen dan hun huis of atelier open voor het publiek. Met ingang van 2015 vindt het evenement om het jaar in september plaats, afwisselend met de Kunstroute op het industrieterrein de Grachten (2015).

Kunstlint 2016
Het eerste Kunstlint ‘nieuwe stijl’ vindt plaats op 17 en 18 september 2016. Deelnemers van het Cultuurplatform worden tijdig via de mail uitgenodigd om mee te doen. Circa twee maanden voor het evenement sluit de inschrijving en starten we met het maken van de route en de publiciteit rondom het Kunstlint.

Voorwaarden deelname
Voor deelname moet je in Soest wonen en deelnemer zijn van het Cultuurplatform Soest. Dit kost voor een individuele kunstenaar slechts € 7,50 per jaar. Deelname aan het Kunstlint zelf kost € 25,- voor een individuele kunstenaar; voor groepen zijn er andere tarieven. Voor beide zaken kun je je opgeven via info@cultuurplatformsoest.nl.
 

Muzikale deelname
Vanaf 2010 is er op veel adressen ook muziek te beluisteren. Het blijkt de kunstbeleving te versterken en het is gewoon gezellig. Wil je laten horen wat je kunt op piano, gitaar, met zang e.d., meld je dan aan via info@cultuurplatformsoest.nl.

 


Nieuwsoverzicht

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO