ontdekJOUWstem

Maroesjka Vermolen

Wanneer je aandachtig klinkt en beweegt hoor en voel je beter wat je dwarszit. Met Stemexpressie en Tamalpa Life/Art process heelden mijn studenten en ik onszelf ook: wat is mijn lichaam wijs! In mijn cursus ‘Zing je los in t bos’ merkte ik dat de ervaringen en inzichten nog dieper waren: de natuur voedt en spiegelt ons.

In mijn stem-, en presentatie coaching voor sprekers en zangers hoor ik dat het ook bijdraagt aan een rijkere, vollere en meer ontspannen klank. Het speels bevragen van de zintuigen en het lichaam met klank zorgt er voor dat de stem in het hele lichaam weerklinkt. Als de studenten er beweging en improvisatie aan toe voegen wordt het presenteren nog natuurlijker en persoonlijker.

Na een swingende jazzsessie van Artishock nodigde pianist Eric Wijnands me staccato uit voor een optreden. Jazz, pop en soul spelen met hem stroomde harmonieus. Bij t Atelierlint verklankten we kunst bij Hazart. We ontmoetten de kleuren en vormen. Hun verhaal tuimelde in klanken naar buiten. Ik bruiste na.
Om Liesbeth List en het lyrische lied te eren maakte ik een medley met Nicky ten Bosch en Lior Kuperberg. Samen vormen we het nieuwe ensembleLily’.

Besef jij, Soester kunstenaar, dat jouw kijk verrast en evenwicht en verbinding kan brengen bij maatschappelijk thema’s?

foto: Ilona van Egdom

Chalonhof 24 (routebeschrijving)
3762 CS Soest

06-19 84 86 88
info@ontdekjouwstem.nl
www.ontdekjouwstem.nl

Terug naar overzicht

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO