Cultuurboek

Alle leden Cultuurplatform gratis in Cultuurboek 2021-2022

In Soest en Soesterberg hebben we een bijzonder rijk cultureel leven, een cultureel leven om trots op te zijn en om te delen! Dat brede culturele aanbod tweejaarlijks zichtbaar maken, is het idee achter het Cultuurboek van Cultuurplatform Soest. Ondertussen zijn we alweer toe aan de vierde uitgave: het Cultuurboek 2021-2022 dat in april 2021 zal verschijnen.

In deze uitgave willen we dat álle leden van het Cultuurplatform Soest, autonome kunstenaars én organisaties, laten zien waar ze mee bezig zijn. Zo wordt het Cultuurboek een unieke weergave van wat onze gemeente op cultureel gebied te bieden heeft. Per deelnemer is een halve pagina bedacht met een of twee foto's en een tekst van maximaal 75 woorden; voor culturele organisaties en galeries wordt een hele pagina opgenomen met enkele foto's en maximaal 150 woorden.

Al deze informatie wordt weer gebundeld in de vorm van een aantrekkelijk boek met paginaformaat 17 x 24 cm. Het Cultuurboek 2021-2022 wordt onder meer aangeboden aan nieuwe inwoners van Soest en de politiek. Ook komt het in het gemeentehuis te liggen, bij de VVV-informatiepunten, Idea en de kunstenaars en organisaties zelf. Kortom, het Cultuurboek 2021-2022 is een prachtige gelegenheid voor zowel autonome kunstenaars als culturele organisaties in onze gemeente om je zichtbaarheid te vergroten.

En het mooiste…, aan deelname zijn voor leden van het Cultuurplatform Soest geen kosten verbonden.

Dit moet je doen om opgenomen te worden in het Cultuurboek 2021-2022

  • Lid zijn of worden van het Cultuurplatform en je bijdrage voor 2021 hebben voldaan (slechts € 10,- per jaar; organisaties € 30,-)
  • Lever vóór 15 januari 2021 één of twee foto’s aan (stuur de originele foto in hoge resolutie, niet een plaatje van internet of in een Word-document!) en een tekst (max. 75 woorden; 150 woorden voor culturele organisaties en galeries) waarin je aangeeft waar je mee bezig bent (geweest). Je kunt dit sturen naar cultuurboek@cultuurplatformsoest.nl
  • Controleer je gegevens op www.cultuurplatformsoest.nl (pagina Leden), want deze gegevens worden deels ook vermeld in het Cultuurboek. Geef eventuele wijzigingen door aan info@cultuurplatformsoest.nl
  • Enthousiasmeer je collega-kunstenaars en collega-organisaties voor dit initiatief, want hoe meer er meedoen, hoe mooier het Cultuurboek wordt!

Heb je nog vragen, stuur dan je een mail naar: cultuurboek@cultuurplatformsoest.nl of neem contact op met Chris Rodenburg, telefoon 035 – 603 51 70.

 

Partners

RETO
Uit in Soest
Gemeente Soest