Nieuwsbrief & Social media

Cultuurplatform Soest ondersteunt de leden ook door berichten over hun activiteiten te plaatsen op onze social mediakanalen. Dit geldt zowel voor organisaties als voor autonome leden. Heb je dus een uitvoering, tentoonstelling of wat dan ook, laat het ons weten via info@cultuurplatformsoest.nl en wij vermelden het in elk geval op onze website en Facebookpagina

Digitale nieuwsbrief Cultuurplatform Soest
Met de digitale nieuwsbrief willen wij onze leden met regelmaat op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen of activiteiten op cultureel gebied. Bijvoorbeeld de nieuwe Cultuurvisie, de gemeentelijke Cultuurprijs, een optreden of tentoonstelling van een van onze leden. Heb je informatie waarvan jij of jouw organisatie denkt dat die interessant is voor onze leden, mail die dan aan info@cultuurplatformsoest.nl. Afhankelijk van belang en ruimte nemen we die dan op in de nieuwsbrief.

Website en Facebookpagina Cultuurplatform Soest
Het kan zijn dat er geen ruimte is in onze nieuwsbrief, maar dan nemen wij jouw bericht in elk geval op in de nieuwsberichten op onze website en onze Facebookpagina.

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO