Hilton Royal Parc

Stichting Cultuurplatform Soest en Hilton Royal Parc Soestduinen hebben enige jaren geleden een overeenkomst gesloten waardoor (semi)amateurorganisaties, die lid zijn van het Cultuurplatform, onder bepaalde condities kosteloos gebruik kunnen maken van zaalruimte en bijbehorende faciliteiten voor uitvoeringen.

Deze overeenkomt, die jaarlijks wordt geëvalueerd, is een belangrijke stap in de verbetering naar accommodaties ten behoeve van de cultuur in onze gemeente. Met name waar het gaat om zaalruimte waar een grote capaciteit in een sfeervolle ambiance van belang is.

Mevrouw Frederieke Boomsma, General manager Hilton Royal Parc Soestduinen, onderstreept hierbij het belang dat Hilton hecht aan de goede relatie met de Soester gemeenschap. Zo is Hilton Royal Parc ook reeds jaar en dag de thuisbasis voor de concertreeksen van de Muziekkring Eemland en vinden er exposities van (Soester) kunstenaars plaats.

De hiervoor beschikbare zalen zijn het prachtige Nassau-paviljoen met een zaalcapaciteit van zo’n 280 zitplaatsen en de akoestisch interessante Beatrixzaal met een capaciteit van zo’n 180 zitplaatsen. Het klaarzetten van de benodigde stoelen is in de overeenkomst begrepen. De betreffende zalen zullen totaal vier keer per jaar gedurende de weekeinden (vrijdagavond, zaterdag en zondag) beschikbaar zijn, vanzelfsprekend in overleg.

Van de ruimten kan onder bepaalde condities en op basis van toekenning door Hilton Royal Parc gebruik worden gemaakt. Zo moet de organiserende of uitvoerende organisatie (semi)amateur zijn en lid van het Cultuurplatform. Daarnaast moet de verwachte zaalbezetting met betrekking tot belangstellenden substantieel zijn en dient Hilton Royal Parc als sponsor vermeld worden in alle communicatie rond het evenement. Voor de complete voorwaarden verwijzen wij naar overeenkomst.

Hilton Royal Parc Soestduinen is qua voorziening en service uitstekend in staat de gasten te voorzien van een gezellig glaasje in de pauze en/of na afloop. Juist deze combinatie maakt van een uitvoering een echt gezellig avondje uit en zorgt dat de sponsor ook een – zij het geringe – tegenprestatie ontvangt.

Bij interesse kunnen belangstellende organisaties contact opnemen met mevrouw Manon van Duin, Events Coördinator van Hilton Royal Parc Soestduinen, e-mail manon.vanduin@hilton.com, telefoon 035 603 8305. Zij zal de afspraken verder vastleggen.

Meer details zijn te vinden in de overeenkomst.
Voor meer informatie: info@cultuurplatformsoest.nl.

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO