Training en themabijeenkomst Samen Slim Deelnemers Werven

Training en themabijeenkomst Samen Slim Deelnemers Werven

Het aandeel Nederlanders dat in de vrije tijd cultureel, kunstzinnig of creatief actief is blijft gelijk, maar de manier waarop verandert. Dat vraagt van aanbieders dat zij daarop inspelen. Wil je dus als vereniging, stichting of cultuuraanbieder aan de slag met de vraag hoe je (nieuwe) leden, vrijwilligers of deelnemers aan jouw organisatie kunt binden, dan is deze training het beste startpunt.

Training Samen Slim Deelnemers Werven
De training Samen Slim Deelnemers Werven, ontwikkeld door het LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst), pakt deze vraag bij de wortels aan. In slechts 3 avonden van 1,5 uur en wat huiswerk heb je niet alleen inzicht gekregen, maar heb je ook een actieplan op tafel liggen:

  • Je hebt de behoeftes van je leden in beeld en weet je hoe je daarop kan inspelen.
  • Je hebt inzicht in bij welke doelgroep kansen liggen voor jouw organisatie
  • Je weet wat je deze doelgroep kan aanbieden en
  • Hoe deze nieuwe doelgroep te benaderen

De training is dus concreet, actiegericht, realistisch én gericht op de eigen organisatie. Het gaat om 3 avonden van 1,5 uur op locatie en tussen deze bijeenkomsten door maak je opdrachten via een e-learning programma (je hebt dus een computer / laptop nodig). In totaal kost het je ongeveer 17 uur, de data bepalen we in onderling overleg. De licentiekosten voor het LKCA van € 25,- kun je via de gemeente Soest weer terugkrijgen.

Themabijeenkomst Samen Slim Deelnemers Werven
Wil je eerst bekijken of het wat voor jou of jouw organisatie is, dan kun je een themabijeenkomst bespreken. Op die avond komt de hele training in vogelvlucht aan bod.

Meer informatie of inschrijven?
Wil je meer weten over de training en/of de themabijeenkomst of wil je inschrijven? Neem dan contact op met Anita Vreugdenhil, Cultuurconsulent Soest, e-mail avreugdenhil@kunstenhuisidea.nl

Terug naar overzicht

Onze partners