Uitnodiging Annemiek Vera: Ode aan de Kwetsbaarheid

25-02-2014

U I T N O D I G I N G Lezing: 21 maart 2014
Kunstenares: Annemiek Vera “Ode aan de kwetsbaarheid”
www.annemiekvera.com

Jong, energiek, vrolijk en sprankelend zijn zondermeer de termen waarmee mensen bij een eerste ontmoeting  Annemiek Vera zullen omschrijven. Als men Annemiek wat beter leert kennen zullen daar de termen gepassioneerd, betrokken en menslievend in een adem aan worden toegevoegd. In haar werk staat de mens centraal. Annemiek gaat te werk als een archeoloog. Annemiek maakt monumentale portretten, waarbij  zij de binnenwereld van mensen zonder terughoudendheid blootlegt. Inmiddels heeft dat bij haar geleid tot het verlangen naar verbinding, wat zij graag met u wilt delen.

Met spatel en kwast probeert zij het verborgene voor ons zichtbaar te maken, het van een betekenis te voorzien en ons de ogen voor de schoonheid te openen. Vooral de kwetsbare en gevoelige zijde, die de mens soms onwillig toont, inspireert haar.

Deze uitnodiging is niet alleen voor onze cursisten. Echtgenoten en partners, vrienden en een ieder,  die geïnteresseerd is, is van harte welkom. De Woudkapel is een prachtige, warme ruime kapel voor max. 200 pers. en beschikt over goede parkeergelegenheid.

De Woudkapel, Beethovenlaan 21, Bilthoven
Tijd: 20.00 uur / zaal open ca. 19.30 uur
Kosten: € 5.- p.p. incl. koffie/thee
Opgeven bij:  Anke Niehoff Werning : voorzitter@essasoest.nl of je naam  op de lijst in het atelier zetten.


Nieuwsoverzicht

Partners

Gemeente Soest
RETO
Uit in Soest