Er zijn nog plaatsen bij Herman van Veen Arts Center!

17-04-2014

Herman van Veen Arts Center heeft de komende week nog drie verschillende voorstellingen/concerten/activiteiten in de Kapschuur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerden.

Zondag  20 april, 15.00 uur – Ontmoetingsmiddag

Herman van Veen en Edith Leerkes zingen en vertellen over de geschiedenis van het Landgoed De Paltz in Soestduinen en hun plannen met Harlekijn's nieuwe onderkomen aldaar. De voorstelling is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Bij interesse graag mailen naar info@hermanvanveenartscenter.com. Voor meer informatie bezoek ook de website www.hermanvanveenartscenter.com.

Woensdag 23 april, 15.00 uur – Alfred Jodocus Kwak ‘Wij zijn zwanger’

De Een, zo heet de ene en De Ander, zo heet de ander, zingen en vertellen vooral ook van Alfred Jodocus Kwak. Deze voorstelling wordt gespeeld voor de hele familie. De voorstelling is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Bij interesse graag mailen naar info@hermanvanveenartscenter.com . Voor meer informatie bezoek ook de website www.hermanvanveenartscenter.com.

Zondag 27 april, 15.00 uur – Kamerpopconcert

IX = Marnix Dorrestein’s alter-ego. Eclectische pop met elektronische, Afrikaanse en 60 ’s invloeden. De voorstelling is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Bij interesse graag mailen naar info@hermanvanveenartscenter.com . Voor meer informatie bezoek ook de website www.hermanvanveenartscenter.com .

 


Nieuwsoverzicht

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO