ZIMIHC enquete - amateurkunstfestival

27-05-2015

In 2016 viert de Jaarbeurs Utrecht haar 100-jarig bestaan. Dat willen we samen met jou doen.
Een van de activiteiten is een groots opgezet meerdaags kunstenfestival waarbij we zoveel mogelijke kunstbeoefenaars uit het land willen betrekken. Dit festival organiseert de Jaarbeurs samen met ZIMIHC, podium voor amateurkunst.
Graag willen we nu al van je horen wat je zou willen doen op dit festival, wie je zou willen ontmoeten en met wie je zou willen werken. We willen je daarom vragen om een online enquête in te vullen. Dit kost ongeveer 10 minuten. Onder de inzenders verloten we later twee vrijkaarten voor het festival.

Meer over het festival

Tijdens het meerdaags kunstenfestival worden uitvoeringen en optredens van gerenommeerde gezelschappen of artiesten gecombineerd met door hen gegeven workshops, masterclasses en lezingen. Op dit event krijgen bezoekers de kans  om met één van hun “helden” samen te werken en vervolgens samen op te treden.Naast de workshops, masterclasses en lezingen, kun je  op dit festival andere kunstenaars ontmoeten, zijn er  tentoonstellingen en is er een presentatie met voor jou interessante producten of diensten.

Heel veel dank voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,
namens Jaarbeurs Utrecht & ZIMIHC
Esther Lubberding, regisseur kunstenfestival


Nieuwsoverzicht

Partners

Gemeente Soest
RETO
Uit in Soest