Veteranenmiddag

08-06-2015

zaterdagmiddag 20 juni 2015 van 13.15 tot ± 17.00 uur
Petrus en Pauluskerk Kerkplein 2, te Soest.

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog ten einde kwam. Een grote groep onder onze inwoners  heeft deze verschrikkelijke oorlog en de naweeën ervan aan den lijve ondervonden. In de jaren daarna en tot op de dag van vandaag zijn velen van hen uitgezonden, om ver van huis de vrede en veiligheid voor anderen te waarborgen. Ze hebben in eigen land en/of daarbuiten een belangrijke bijdrage geleverd aan onze vrijheid en die van anderen.
In het kader van 70 jaar bevrijding organiseert de stichting comité 4 en 5 mei Soest -Soesterberg in nauw overleg met de gemeente Soest een bijeenkomst voor veteranen, zowel uit dienst als in dienst.
Het wordt een muzikale middag, met optredens van Muziek Vereniging PVO en het Reünie Orkest van de Artillerie. Ook het koor van PVO, PVOcaal zal tijdens  deze middag optreden.
De ontvangst is van 13.15 uur tot 14.00 uur. De muzikale invulling start om 14.00 uur. Uiteraard is er bij de ontvangst koffie/thee en in de pauze in ieder geval een drankje. Ook zullen er enkele toespraken zijn.

Wie kunnen het concert bezoeken.
1. Veteranen uit de gemeente Soest:
2. Inwoners uit de gemeente Soest.

Kaarten voor deze middag zijn gratis af te halen bij Primera in Soest Zuid, het museum Oud Soest aan de Steenhoffstraat 46 te Soest (museum open op de woensdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur) en in Soesterberg bij drogisterij Sukking naast de Plus markt. U kunt uw kaarten ook bestellen via Cees Vos e mail cees.vos@4-5-mei.nl  of telefonisch 06-28939510. De kaarten liggen dan bij de ingang van de kerk voor u klaar.


Nieuwsoverzicht

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO