Meld voor 10 januari een kandidaat aan voor de cultuurstimuleringsprijs 2015

24-12-2015

Kent u een iemand die prachtig schildert, zingt, danst, theater of muziek maakt? Die hier nog maar net mee begonnen is, maar waar echt haar of zijn passie ligt? Geef haar of hem op als kandidaat voor de Cultuurstimuleringsprijs!
Bent u de afgelopen twee jaar bij een spraakmakend of vernieuwend cultureel evenement geweest? Heeft u een verrassende actie gezien? Ook dit kan in aanmerking komen voor de Cultuurstimuleringsprijs! Het aanmelden kan tot zondag 10 januari.

Ga naar www.cultuurprijssoest.nl om de kandidaat aan te melden. De spraakmakende en culturele  initiatieven hebben in Soest/Soesterberg plaats gevonden. De kandidaat kan een persoon zijn, maar ook een organisatie. Het kan om een professional, maar ook om een amateur gaan.

In maart wordt tijdens een feestelijk uitreiking de winnaar in theater Idea bekend gemaakt.

Wat wint de winnaar?

  • Een kleine versie van het Soesjabeeldje van Nadjezjda van Ittersum
  • Een geldbedrag van € 1.000 euro naar eigen inzicht te besteden
  • Toevoeging van de naam van de winnaar op het originele kunstwerk bij de entree van het gemeentehuis

Een nominatiecommissie, bestaande uit vorige winnaars, stelt uit de aanmeldingen een shortlist van vijf genomineerden samen. De jury kiest uit deze shortlist een winnaar.

Opgeven van een kandidaat
Het opgeven van de kandidaat kan via www.cultuurprijssoest.nl.
Hier is ook alle andere informatie, waaronder de voorwaarden, op te vinden.

De cultuurstimuleringsprijs is een gemeentelijke prijs. Ze wordt georganiseerd door het cultuurplatform met ondersteuning van de cultuurconsulent.


Nieuwsoverzicht

Partners

RETO
Gemeente Soest
Uit in Soest