Nieuwjaarsconcert Muziekkring Eemland met het Chiaroscuro Quartet

24-12-2015

Zondagmiddag 3 januari in Hilton Royal Parc Soestduinen
Het Nieuwjaarsconcert van Muziekkring Eemland staat in het teken van licht en donker. We zijn er best trots op dat het ons is gelukt een zeer baanbrekend internationaal strijkkwartet te kunnen boeken. Daarom is het ons met recht een eer om te zeggen: “We proudly present… het Chiaroscuro Quartet!”
Chiaroscuro (Italiaans voor helder/donker, de bekende ‘clair obscur’ schilderstijl van Rembrandt en Carravaggio) speelt voornamelijk composities uit de klassieke en vroeg-romantische periodes, eind 18e en begin 19e eeuw. Een passende sfeer om het nieuwe muziekjaar mee te starten!
Het Chiaroscuro Quartet speelt op darmsnaren en hanteert daarbij een historisch stijlbewuste speelwijze. Hun gracieuze benadering, gecombineerd met een buitengewone toewijding, geeft een unieke toonkwaliteit die in hoog aanzien staat bij het internationale publiek. Ze spelen op alle belangrijke podia en festivals in Europa en hun cd’s krijgen de hoogste onderscheidingen. Deze cd’s zijn tijdelijk tegen gereduceerde prijs verkrijgbaar bij Boekhandel Van de Ven in Soest-Zuid en ook na afloop van het concert in de bar van Hilton Royal Parc.

Op het programma staan strijkkwartetten van Schubert, Mozart en Beethoven. Voor het exacte programma kijkt op u op www.muziekkringeemland.nl

Chiaroscuro Quartet: zondag 3 januari 2016, Hilton Royal Parc Soestduinen.
Aanvang: 15.00 uur; koffiebuffet open: 14.15 uur; zaal open: 14.30 uur.                                                                                     
Prijzen inclusief een glas wijn of andere consumptie: € 22,-; jongeren tot 18 jaar: € 5,-
“Vrienden van Muziekkring Eemland”: € 18,-

Reserveren:
www.muziekkringeemland.nl of bellen naar (035) 523 12 10 (Gerrit Jan de Vos, penningmeester)

Vrienden van de Muziekkring hebben een streepje voor

Zij ontvangen per post of e-mail steeds vooraf een uitnodiging met alle informatie over het concertprogramma, ze hebben voorrang bij de reserveringen en betalen, naast een eenmalige donatie van € 25,- of meer, per concert een gereduceerde toegangsprijs van € 18,-.

Word ook “Vriend”: aanmelden kan via de website.


Nieuwsoverzicht

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO