Romantisch Voorjaarsconcert

23-02-2016

Operakleuren en schitterende pianosolo's.
Vrijheid en Passie.
Met de internationaal bekroonde Litouwse pianiste Šviesė Čepliauskaitė en 
de primadonna mezzosopraan van het Nationaal Muziektheater van Kaunas, Rita Preikšaitė

Zondag 6 maart 2016, 16:00 uur
Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
Soestduinen

Op het programma van 6 maart, met o.a. “Yo soy Maria” van Ástor Piazzolla, “Mon coeur s'ouvre à ta voix” van Camille Saint-Saëns,
Valse op. 34 nr. 1 van Frédéric Chopin, staan ook werken van Pietro Mascagni, Giuseppe Verdi,  Georges Bizet, Franz Schubert, Franz Liszt, Agustín Lara, Jurgis Gaizauskas en Edvard Grieg.
Virtuoze pianosolo’s van Šviese Čepliauskaitė worden afgewisseld met liederen en aria’s, vertolkt door Rita Preikšaite. Een muzikale deken van troost en inspiratie, een uitnodiging om het verlangen naar vrijheid en passie te koesteren.

Entrée € 15,50
Parkeren gratis

Uw reservering zien wij graag tegemoet via info@litouwscc.org

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij theaterkassa IDEA, Willaertstraat 49, openingstijden di-do 13:00-17:30 en vr tot 20:00 uur,  en aan de zaal in Hilton vanaf één uur voor aanvang. Heeft u vragen, bel dan 06 135 73 046.

Dit concert staat in het licht van de Herstelde Onafhankelijkheid van Litouwen in 1990 (11 maart), en van 25 jaar hernieuwde diplomatieke betrekkingen tussen Litouwen en Nederland, maar we vieren ook het tienjarig bestaan van het Litouws Cultureel Centrum.


Nieuwsoverzicht

Partners

Uit in Soest
RETO
Gemeente Soest