Gerard Ekdom vertelt over Hidden treasures bij Van de Ven

20-09-2016

De kennis van onze plaatsgenoot Gerard Ekdom van popmuziek is fenomenaal.
Zijn enthousiasme voor muziek wil hij graag met anderen delen. Zo kwam hij op het idee om een Soundbook samen te stellen: Hidden Treasures, boek met 4 cd’s.
Voor Hidden Treasures zocht hij onontdekte of vergeten nummers bij elkaar van Michael Jackson, Sister Sledge, Elton John, Spin Doctors, Tears for Fears, Fleetwood Mac, Kenny Loggins, Soul II Soul en vele anderen.

Voor de muziekliefhebber is Hidden Treasures dan ook een feest van herkenning, waarbij je het ene na het andere pareltje (her)ontdekt. Gerard wil ons echter niet alleen verrassen met de bijzondere tracklist, maar ook – en met name – met de verhalen áchter deze liedjes en welke rol ze gespeeld hebben in zijn eigen leven. Hidden Treasures staat vol leuke radioverhalen en grappige anekdotes uit zijn privéleven en leest weg als een spannend jongensboek, inclusief een geweldige soundtrack. In het boek leer je Gerard, ook wel bekend als ‘Dokter Pop’, kennen vanaf het moment dat hij als klein jochie z’n eerste singletje koopt tot aan de gedreven radiomaker die hij vandaag de dag is.

Op zaterdagmiddag 24 september, 15.00 uur is Gerard te gast bij Boekhandel Van de Ven.
Hij komt dan vertellen over de keuzes die hij maakte voor het boek en zal die toelichten met muziekfragmenten.
Ook is er gelegenheid om vragen te stellen, op de foto te gaan met Gerard en vanzelfsprekend om een gesigneerd exemplaar van Hidden Treasures aan te schaffen.

Toegang is gratis


Nieuwsoverzicht

Partners

Uit in Soest
Gemeente Soest
RETO