Inschrijving voor Atelierlint Soest geopend.

22-06-2018

Op zaterdag 15 en zondag 16 september a.s. organiseert het Cultuurplatform Soest weer het Atelierlint. Zo’n zestig kunstenaars stellen dan hun huis of atelier open voor het publiek. Kunstenaars die willen deelnemen, kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Aanmelden Atelierlint 2018
Deelnemers aan het Atelierlint moeten in de gemeente Soest wonen en lid zijn van het Cultuurplatform Soest. Het lidmaatschap bedraagt € 10,- per jaar. Hoe je lid wordt vind je hier.
Deelname aan het Atelierlint zelf kost € 25,- voor een individuele kunstenaar; voor groepen zijn er andere tarieven. Aanmeldingen moeten voor 15 juli a.s. binnen zijn.

NIEUW: Introducé uitnodigen
Voor het eerst kunnen deelnemers aan het Atelierlint een kunstenaar van buiten Soest uitnodigen. Deze kan tegen betaling van € 25,- op de locatie van de hoofd-deelnemer exposeren.

Geen eigen locatie?
Kunstenaars die geen goede presentatieplek hebben, kunnen onderdak vinden bij bevriende kunstenaars of via het Cultuurplatform op een andere mooie locatie deelnemen.

Muzikale deelname
Muziek versterkt de kunstbeleving en is gewoon gezellig. Musici die zich willen presenteren op piano of gitaar, met zang e.d. kunnen zich aanmelden via info@atelierlintsoest.nl. Het Cultuurplatform kan bemiddelen bij het vinden van een locatie.

Uitgebreide informatie
Uitgebreide informatie over voorwaarden, ondersteuning door het Cultuurplatform e.d. vind je op de website van het Atelierlint (www.atelierlintsoest.nl).


Nieuwsoverzicht

Partners

RETO
Uit in Soest
Gemeente Soest