Concertpodium Soest: “Sax in the classroom” met Arno Bornkamp op 16 februari.

03-02-2020

De veelzijdige saxofonist Arno Bornkamp is een uniek figuur in zowel de saxofoonwereld als de klassieke muziekwereld in het algemeen. In zijn loopbaan, nu bijna 40 jaar lang, heeft hij de muziekwereld verbaasd met zijn energieke en stijlvolle interpretaties, vol lyriek en met uitzonderlijke passie. Hij gelooft in de saxofoon als een instrument met een oneindige hoeveelheid nuance en kleuren, die de menselijke ziel weerspiegelt met al zijn schakeringen van licht en donker. Bornkamp is een natuurlijke verteller van verhalen op zijn instrument en biedt een zeer persoonlijke kijk op zijn interpretaties van alle muziek die hij speelt. Arno geeft een zogeheten “meester/gezellen” concert, samen met enkele leerlingen uit zijn saxofoonklas. Het programma omvat: Octet by Jun Nagao, Ma ma’re lÓye by Maurice Ravel, Devil’s Rag by Jean Matitia en Pictures at the exhibition by Modest Mussorgski. Het wordt een echt “meester/gezellen” concert met zo’n 16 jongeren op het podium.

Hierdoor is er een apart arrangement voor jeugdigen tot 18 jaar: Een Ticket voor slechts € 2,50.

Dit arrangement geldt uitsluitend voor dit bijzondere concert om jongeren kennis te laten maken met de speciale manier van les krijgen van Arno Bornkamp.

Het concert begint op zondag 16 februari om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Zaal open vanaf 14.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om kennis te maken met Arno en zijn leerlingen. Locatie: Hilton Royal Parc, Van Weerden Poelmanweg 4-6 Soestduinen. Kaarten á € 19,50 zijn via de website te koop: www.concertpodiumsoest.nl


Nieuwsoverzicht

Partners

Uit in Soest
RETO
Gemeente Soest