Jong viooltalent Noa Wilschut zondagmiddag 18 februari te gast bij Muziekkring Eemland

Jong viooltalent Noa Wilschut zondagmiddag 18 februari te gast bij Muziekkring Eemland

In de bijna twintig jaar van haar bestaan heeft Stichting Muziekkring Eemland al meermalen laten blijken een fijne neus te hebben voor nieuw talent. Janine Jansen, Frederieke Saeys, Thomas Beijer, het zijn slechts een paar voorbeelden van musici die als aanstormend talent al bij de Muziekkring optraden en nu hoge ogen gooien op diverse muziekpodia ter wereld. Ook Noa Wildschut is zo’n talent. Slechts 16 jaar is zij en ons advies luidt: ga haar zien voordat ze naar het buitenland vertrekt en aan ons gezichtsveld wordt onttrokken!

Noa (foto: Juri Hiensch) is jong, maar heeft haar doelen bepaald en gaat wereldberoemd worden. Ze komt uit een zeer muzikale familie en is de afgelopen maanden al diverse keren met uitgebreide artikelen in de pers verschenen. Daarnaast is ze regelmatig op tv geweest, o.a. bij Paul Witteman en ook bij De Wereld Draait Door. Er is een documentaire over Noa en het gezin Wildschut gemaakt die vorig jaar tijdens het Nederlands Film Festival in première is gegaan. Haar eerste cd is net verschenen bij Warner Classics, een ode aan Mozart. Deze cd is hoogstwaarschijnlijk ook verkrijgbaar na afloop van het komende concert.

Vorig jaar, op 30 september jl., kon men in de bovenzaal van Boekhandel Van de Ven in Soest-Zuid al genieten van een uniek miniconcert van Noa en haar vaste begeleider Yoram Ish-Hurwitz op piano. En op 18 februari speelt dit duo wederom de sterren van de hemel.

Op het programma staan werken van Schubert, Debussy, Stravinsky, Brahms en Tchaikovsky.

Noa Wildschut (viool) en Yoram Ish-Hurwitz (piano), zondag 18 februari 2018.

Hilton Royal Parc, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soestduinen
Aanvang: 15.00 uur; koffiebuffet open: 14.15 uur; zaal open: 14.30 uur.                                                                                     
Prijzen inclusief een glas wijn of andere consumptie: € 23,-; jongeren tot 18 jaar: € 5,-
“Vrienden van Muziekkring Eemland”: € 18,-

Reserveren: www.muziekkringeemland.nl
of bellen: (035) 523 12 10 (Gerrit Jan de Vos, penningmeester)

Terug naar overzicht

Onze partners