Muziekkring Eemland en Lionsclub Soestdijk organiseren Benefietconcert ten bate van Stichting Het Vergeten Kind.

Muziekkring Eemland en Lionsclub Soestdijk organiseren Benefietconcert ten bate van Stichting Het Vergeten Kind.

Zondagmiddag 23 april in Hilton Royal Parc Soestduinen.

Acht cellisten, samen optredend onder de naam Cello8ctet Amsterdam, zullen zondagmiddag om 15.00 uur het startsein geven voor een uniek Benefietconcert ten bate van Stichting Het Vergeten Kind. Het is een gezamenlijk initiatief van Muziekkring Eemland en Lionsclub Soestdijk. Het concert vindt plaats in het Nassau Paviljoen van Hilton Royal Parc te Soestduinen.

Cello8ctet Amsterdam propageert nieuwe muziek en succesvolle kruisbestuivingen tussen verschillende muziekstijlen en kunstdisciplines. Het gezelschap staat garant voor een aanpak waarbij veelzijdigheid troef is en dat zal ook op 23 april ook absoluut te merken zijn. Het Octet heeft meer dan 70 wereldpremières uitgevoerd, de meeste aan het Octet zelf opgedragen, van o.a. Xenakis, Gubaidulina, Pärt, Boulez, Loevendie, Kagel en Glass. Daarnaast speelt het Octet meer dan 100 prachtige Spaanse en Zuid-Amerikaanse liederen die het publiek voortdurend verrassen.

Muziekkring Eemland organiseert dit unieke evenement in samenwerking met Lionsclub Soestdijk. Een deel van de opbrengst uit de kaartverkoop komt ten bate van Stichting Het Vergeten Kind, waarvan Natasja Froger de ambassadrice is. In Nederland kunnen ruim 50.000 kinderen niet meer thuis wonen. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Stichting Het Vergeten Kind vindt dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en wil het welzijn van deze kinderen verbeteren.

De jeugd heeft de toekomst. Daarom maken de Muziekkring en de Lions zich samen sterk om een geslaagd concert te presenteren en een deel van de opbrengst aan deze stichting af te staan.

Zondag 23 april 2017, Hilton Royal Parc Soestduinen. Aanvang: 15.00 uur

Voor meer informatie, speellijst en reserveren:

www.muziekkringeemland.nl

https://www.lions.nl/?club=soestdijk

Terug naar overzicht

Onze partners