Muziekkring Eemland presenteert pianorecital met Ramon van Engelenhoven.

Muziekkring Eemland presenteert pianorecital met Ramon van Engelenhoven.

Geen enkel seizoen ontbreekt het bij Muziekkring Eemland: een pianorecital. Het is een vast en vertrouwd element in het kamermuziekprogramma, dat jaarlijks veel bezoekers trekt die komen genieten van een soloconcert. Ditmaal stapt Ramon van Engelenhoven op het podium, een inmiddels gelouterde musicus en winnaar van het Young Pianist Foundation Concours 2015. Hij gaat voor u composities spelen van Schumann, Debussy en Ligeti.

Ramon van Engelenhoven (1995) studeert piano aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters en heeft masterclasses gevolgd bij Jan Wijn. In 2012 sleepte hij de eerste prijs in de wacht bij het Internationaal Steinway Pianoconcours. In 2015 won Ramon de Grand Finale van het Young Pianist Foundation Concours en ontving hij als allereerste laureaat de ‘Grand Prix Youri Egorov’. Ramon heeft regelmatig opgetreden in het Concertgebouw in Amsterdam. In 2014 trad hij op uitnodiging van de Netherland-America Foundation op in Los Angeles, San Francisco, Calgary en Vancouver. In 2016 soleerde hij bij de Real Filharmonía de Galicia in Santiago de Compostella. Bovendien mocht hij dat jaar een concert geven in de Old Academy of Music, het oude appartement van Franz Liszt in Budapest.

Ramon van Engelenhoven, zondag 19 november 2017.
Hilton Royal Parc, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soestduinen

Aanvang: 15.00 uur; koffiebuffet open: 14.15 uur; zaal open: 14.30 uur.                                                                                     
Prijzen inclusief een glas wijn of andere consumptie: € 23,-; jongeren tot 18 jaar: € 5,- “Vrienden van Muziekkring Eemland”: € 18,-

Reserveren: www.muziekkringeemland.nl of bellen naar (035) 523 12 10 (Gerrit Jan de Vos, penningmeester)

Terug naar overzicht

Onze partners