A Christmas Carol,

A Christmas Carol,

zaterdag 9 december in Soest Zuid van 10.00 tot 17.00 uur.

 
Dit jaar hebben het Winkelcentrum Soest Zuid, Stichting Hart voor Soest en Muziekvereniging PVO Soest de handen ineen geslagen om een “Christmas Carol” te organiseren.
Een dag met veel muziek en zang en veel figuranten in Dickens kleding van rond 1850
(boerin met melkkar, een schillenboer, een schoorsteenveger, een schoenenpoetsjongen, een wasvrouw etc.), een winkel waar men zich kan laten fotograferen in Dickens kleding en een ouderwetse koek en Zopie kraam. Dit alles verzorgd door Sonja Wolf van Hart voor Soest. De opbrengst van de Koek en Zopie kraam is voor een kerstfeest voor dak en thuislozen. Ook zullen er verschillende muziekoptredens verspreid over het winkelcentrum plaatsvinden en  de winkeliers brengen hun etalages in Dickens Stijl.
Jean Heyl zal om 10 uur samen met de organisatoren “A Christmas Carol” openen bij de overkapping tegenover de Jumbo en naast Vlaai & Zo.

Na de opening om 10.00 zal het eerste koor optreden plaatsvinden van de schoolkinderen van groep 5 en 6 van basisschool de Bron uit Soest. Zij verzorgen dit optreden om geld op te halen voor 3FM Serious Request 2017. De opbrengst is bedoeld om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen ze hen weer thuis.

Tegenover de Jumbo komt een overkapping te staan waar verschillende optredens plaatsvinden. Muziekvereniging PVO heeft een programma samengesteld met optredens van verschillende Soester koren: Chorus Line, Joyful, Dames van Stand, Eemmeerminnen en Knollenkoor Apollo. Verder zullen van muziekvereniging PVO het studieorkest, de pas opgerichte Soester Diamonds en  de Eemlander Blaaskapel hun kerstrepertoir laten horen en zal de Jachthoorngroep Eemland naast hun eigen repertoire ook samen met de Eemlander Blaaskapel een stukje gaan spelen. Beide groepen staan onder muzikale leiding van Adri Verlaan.

 

A Christmas Carol

Soest Zuid

Begin tijd (uur)

Eind tijd (uur)

Koor serious request voor goede doel !

10.00

10.30

Studie orkest PVO/ Kinderkoor Soester Diamonds

10.40

11.20

Chorus Line

11.25

11.55

Dames v Stand

12.00

12.30

Eemmeerminnen

12.35

13.05

Joyful

13.10

13.40

Eemlander Blaaskapel PVO

14.00

15.00

Jachthoorngroep Eemland

14.00

15.00

Knollenkoor Apollo

15.10

15.40

 

Terug naar overzicht

Onze partners