Expositie in Oude Kerk Soest

Expositie in Oude Kerk Soest

Expositie “25 jaar schilderen” in de Oude Kerk Soest

 

Op zondagmiddag 18 juli om 15.00 uur zal de expositie “25 jaar schilderen” van kunstenaar Peter van Oostzanen worden geopend in de Oude Kerk Soest. Aansluitend concert Ensemble Rossignol.

Uit een leven vol creativiteit toont deze expositie een reis door de tijd van het werk van de Soester kunstschilder Peter van Oostzanen. Circa twintig kunstwerken schetsen het parcours van Peters veelzijdigheid in technieken en van de ontwikkeling van zijn magisch realistische werk. Een unieke collectie van vrij werk en van opdrachten, deels uit particuliere collecties, waarvan een aantal nog nooit eerder werd geëxposeerd.

Peter van Oostzanen is vooral bekend door zijn unieke eigen stijl binnen het magisch realisme. Hij creëert een wereld van gefantaseerde landschappen vol sfeer, kleur en gevoel. Een wereld waarbij ongewone verbanden worden gelegd tussen alledaagse voorwerpen en situaties. De schilderijen van Peter vervreemden en vertellen een bijzonder verhaal. Niets lijkt onmogelijk. www.vanoostzanen.nl

In de periode van 20 juli t/m 29 augustus 2021 staan de deuren van de Oude Kerk, Torenstraat 1, open voor bezoekers. U bent dinsdag t/m zondag tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom.

Terug naar overzicht

Onze partners