Kunstbeurs Kunst op Stand 2023

Kunstbeurs Kunst op Stand 2023

23 kunstenaars exposeren in de Koninklijke Garage van Paleis Soestdijk

Op de kunstbeurs Kunst op Stand op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 tonen 23 kunstenaars hun werk in de Koninklijke Garage op de Parade tegenover Paleis Soestdijk. De kunstbeurs met een zeer gevarieerd aanbod hedendaagse kunst is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk.

Tijdens het weekend van 16 en 17 september 2023 vindt er in de Koninklijke Garage op de Parade tegenover Paleis Soestdijk een bijzondere kunstbeurs plaats met een zeer gevarieerd aanbod hedendaagse kunst. De werken lopen uiteen van schilderijen (figuratief, abstract en digitaal), beelden en assemblages tot fotografie, keramiek en objecten. De expositie is tevens een unieke gelegenheid de Koninklijke Garage die normaal niet voor publiek geopend is nu van binnen te bekijken.

Kunst op Stand wordt georganiseerd door de gelijknamige stichting met als doel kunstenaars de mogelijkheid te bieden hun werk tegen lage kosten aan een breed publiek te tonen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de gemeente Soest, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Boellaardfonds, het Carel Nengerman Fonds en de MeyerBergman Groep, eigenaar van Paleis Soestdijk.

De kunstbeurs Kunst op Stand is te bezoeken op zaterdag 16 en zondag 17 september van 11.00 uur tot 17.00 uur, de toegang is gratis. De Koninklijke Garage is gelegen op de Parade recht tegenover Paleis Soestdijk. Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van het parkeerterrein op de Parade, ingang Amsterdamsestraatweg 12, Baarn.

Zie voor meer informatie www.kunstopstand.nl en www.paleissoestdijk.nl

   

Terug naar overzicht

Onze partners